Tools.Store.ro blog

Blogul Firmei Global Tech

Sursele Neintreruptibile (UPS) profesionale pe Tools.Store.Ro

Producatorul italian de surse neintreruptibile (UPS) POWERTRONIX pe piata romaneasca

Ne face deosebita placere sa va informam ca incepind cu luna martie, sursele neintreruptibile (UPS) industriale POWERTRONIX sunt prezente oficial pe piata romaneasaca prin firma GLOBAL TECH. 

UPS-urile POWERTRONIX sunt realizate in tehnologie on-line, dubla conversie, cu un nivel de zgomot scazut, randament ridicat si interfata evoluata. Tehnologia de comutatie de inalta frecventa asigura distorsioni armonice totale reduse (sub 3%). UPS-urile sunt de tip inteligent si pot fi gestionate local si de la distanta (Internet, GPRS, etc). Afisarea informatiilor pe display se face inclusiv in limba romana. Se furnizeaza la orice autonomie solicitata,cu bateriile incluse sau pe rack separat. Aceste UPS-uri sunt dotate cu un sistem de racire inovator in sistem inchis cu lichid de racire si sunt acoperite de mai multe brevete.

Surse neintreruptibile (UPS) profesionale cu puteri intre 0.5 kVA si 10 kVA in 3 serii: 

– Seria Line Interactive 
– Seria On line ‘dubla conversie’, Versiune Low Cost 
– Seria On line ‘dubla conversie’, Versiune Standard 
Ele au diferite autonomii, asigurate cu baterii, care nu necesita intretinere si au o durata de viata de pana la 5 ani. Problemele de alimentare cu energie pot avea, de multe ori, efecte dezastruoase asupra activitatii dumneavoastre, prin pierderea de informatii importante. Aceste probleme sunt mai importante cu cat echipamentele electrice sunt sensibile la acestea.

De ce avem nevoie de un UPS?

E mai bine sa previi de cat sa combati. Defectarea echipamentelor inseamna: Inlocuirea lor, procese tehnologice intrerupte, cheltuieli importante, in concluzie in loc ca banii sa fie investiti pentru dezvoltarea companiei, sunt utilizati pentru acoperirea pierderilor. De mult UPS-urile nu mai sunt o optiune, sunt o necesitate pentru prevenirea consecintelor grave si destul de frecvente. Pentru prevenirea acestor probleme GLOBAL TECH va vine in sprijin cu POWERTRONIX.

De ce POWERTRONIX?

Pentru ca Powertronix este o companie cu experienta de aproape 20 de ani in proiectarea si producerea de UPS la cele mai inalte standarde si cele mai avansate tehnologii. Prin Global Tech va oferim sursele neintreruptibile (UPS) industriale cu puteri intre 10 si 500 kVA si sursele neintreruptibile (UPS) profesionale cu puteri intre 0.5 si 10 kVA. POWERTRONIX vine pe piata romaneasca cu un raport calitate/pret imbatabil.

Anunțuri

Mai 8, 2009 - Posted by | baterii industriale, dubla conversie, energie, gprs, interactive, monofazate, preturi mici, putere continua, stabilizatoare de retea, stabilizator, Surse neintreruptibile, trifazate, UPS cu management, UPS-uri

1 comentariu »

  1. Sursa neintreruptibila de curent tip UPS cu S=15kVA, intrare trifazata, iesire trifazata, cu autonomie 10 min 3.00 buc
    Sursa neintreruptibila de curent tip UPS cu S=25kVA, intrare trifazata, iesire trifazata, cu autonomie 10 min 4.00 buc
    urgent oferta de pret

    Comentariu de liviu floroiu | Septembrie 15, 2009 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: